Για να κάνεις εχθρούς δεν χρειάζεται να κηρύξεις τον πόλεμο

agio fosΣήμερα που το πρωί στριφογύριζε στο μυαλό μου (όσο έχω)  μια κουβέντα που διάβασα και την είπε ο Martin Luther King «Για να κάνεις εχθρούς δεν χρειάζεται να κηρύξεις τον πόλεμο αρκεί να πεις ανοικτά αυτό που σκάφτεσαι.»
πήγα που λέτε σε ένα χορκον με την οικογένεια φάγαμε και παρακολουθήσαμε και τα έθιμα του Πάσχα (αυγοδρομιες, σακουλοδρομιες σχοινί  δητζημην κλπ) αλλα ο νους μου τζιαμε στην κουβέντα του Martin Luther King …
Πριν λίγο (κατά της επτά) επιστρέψαμε περνο τον σκουπη έναν περίπατο  στην γειτονιά και πάλε   η κουβέντα του Martin Luther King πατάσσετε μπροστά μου…
Άνοιξα τον υπολογιστή  τώρα (ώρα 8) και πέφτω Πάνο σε ένα άρθρο κάποιου Αντώνης Ανδρεάδης   ο οποίος τόλμησε να πει την άποψη του για ένα επίκαιρο θέμα  του   αγίου’ φωτός από την Ιερουσαλήμ και τα σχόλια που ακολουθησαν επιβεβαίωνε αυτό που είχα όλοι μέρα στο μυαλό
«Για να κάνεις εχθρούς δεν χρειάζεται να κηρύξεις τον πόλεμο αρκεί να πεις ανοικτά αυτό που σκάφτεσαι.»

Παρακάτω το άρθρο και  σχόλια που ακολουθησαν
Άγιο φώς; Είμαστε σοβαροί;

Πολύς ντόρος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με θέμα την θριαμβευτική και με τιμές αρχηγού κράτους έλευση του «αγίου’» φωτός από την Ιερουσαλήμ. Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με το οικονομικό του θέματος που είναι να παίρνεις φόρα και να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Δε θα ασχοληθω με το κράξιμο από δεκάδες νούμερα που έγινε στο Νίκο Δήμου.

Θα αχοληθώ μόνο με εσένα αγαπητέ φίλε, που πιστεύεις πραγματικά οτι το φvς που έρχεται από το Ισραήλ είναι άγιο και όλο αυτό το τελετουργικό είναι απαραίτητο.

Και κατ’ αρχάς θα σου κάνω μία και μόνο ερώτηση: Είσαι βλαμμένος παιδάκι μου;

Πραγματικά είναι να χάνεις κάθε ευγένεια όταν βρίσκεσαι μπροστά σε τόση δυσθεώρητη βλακεία.

Δε με νοιάζει το οικονομικό. Ειλικρινά δε με νοιάζει. Κι ας είμαστε σε απελπιστική κατάσταση και χρεωμένοι μεχρι το τρεις χιλιάδες μετά πέμπτης παρουσίας.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι όλος αυτός ο όχλος παντού, από απλούς πολίτες μέχρι εκλεγμένους βουλευτές, που υπερασπίζονται πως δε μας έφτανε που κάνουμε εισαγωγή ακόμα και λάδι πρέπει να πάμε και να εισάγουμε και αναμμένα κεριά.

Ναι, αλλά όχι οποιαδήποτε κεριά. Ένα κερί που καίγεται με το περίφημο «άγιο» φως! Μιλάμε, θέλει άντερα για να στηρίξεις με θάρρος και παρρησία τέτοια πεποίθηση.

Κάτι τέτοια βλέπουν και οι Μορμόνοι και έρχονται κατά δώ με το κιλό. Σου λέει, αυτούς τους πείσανε να εισάγουν φως δε θα τους πείσουμε εμείς για τον Τζόζεφ Σμίθ;

«Άγιο φώς»!!! Τι το άγιο έχει; Τίποτα φυσικά. Δε χρειάζεται.

Αυτό που χρειάζεται είναι να πιστέψει ο κόσμος ότι είναι άγιο.

Και επειδή ο μέσος πολίτης έχει ευφυΐα σάπιου ακτινιδίου γινόμαστε και πάλι περίγελος της Ευρώπης. Ποιας Ευρώπης; Του Πλανήτη. Ποιου Πλανήτη; Του Γαλάξια!

Γελάνε ως και τα Ζέργκ με τα χάλια μας. Ο Νταρθ Βέιντερ θα ‘φτιαχνε τρίτο Ντεθ Σταρ αν μπορούσε, για να αφανίσει τη χαζομάρα μας από το Σύμπαν.

Στο Άλφα Κενταύρου; Στο Άλφα Κενταύρου τίποτα ακόμα, γιατί δεν έχουν πάει τα νέα ακόμα λόγω απόστασης. Μόλις θα πάνε; Θα γελάνε μέχρι θανάτου ότι όντα υπάρχουν εκεί. Ορίστε! Θα αφανίσουμε τη πανίδα του Άλφα Κενταύρου με αυτά που κάνουμε.

Αλλά στο θέμα μας. Αν ήταν πραγματικά θαυματουργό αυτό το φως κύριοι, ας έπαιρνε τα όρη τα βουνά και τα πέλαγα και ας ερχόταν μόνο του. Όχι αυτά τα καραγκιοζιλίκια.

Θες κύριε Άγιε Πνεύμα να δείξεις οτι φτουράς; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Κάνε τα «Χόκους Πόκους» σου και γκελ μπουρντά να μας φωτίσεις. Όχι τίποτα άλλο, αλλά υπάρχουν και δύσπιστοι άνθρωποι. Εγώ για σένα το λέω.

Αλλά τζάμπα τα λέω.

Τα χω πεί και σε φίλους και σε γνωστούς. Και τι γίνεται; Θα πάνε πάλι σήμερα να περιμένουν το φως του Άγιου Zippo (μεγάλη η χάρη του). Και μετά αφού το πάνε σπίτι, θα μουτζουρώσουν το πάνω μέρος της πόρτας τους μέ την φωτιά του (ή οποία παρεπιπτόντως υποτίθεται οτι δεν καίει).

Γιατί ένα έθιμο αλά Ζουλού δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο άμα δε μουτζουρώσεις και το σπίτι σου για να δείξεις σε όλο τον κόσμο πόσο ….πιστός(sic) είσαι.

…Μα «άγιο» φώς…; Να κοκκινίζεις τη μούρη σου από τα facepalms…
TheoDΧωρίς να συμφωνώ με το ύφος του άρθρου, όταν ολόκληρη οικουμένη προσβάλλει την νοημοσύνη μας με τέτοιο τρόπο, αφιερώνοντας μέρες ολόκληρες σε μύθους της Μέσης Ανατολής, διαιωνίζοντας ιστορίες για θαύματα και για το φως που στέλνει «ο Θεός», σαν να μην υπήρχε τίποτα σημαντικότερο να κάνει αφού τα υπόλοιπα τα έλυσε, λογικό είναι να εμφανιστούν και άνθρωποι σαν τον παραπάνω αρθρογράφο να αδειάσουν με αυτόν τον τρόπο την απόγνωση και την απέχθεια που νιώθουν τέτοιες ημέρες. Καλές γιορτές.

GuestΟρίστε… τι κατάλαβες τώρα, τάραξες τα ακτινίδια! Δυστυχώς λίγοι θα βλέπουν στην ζωγραφιά σου τον βόα και όχι ένα καπέλο… Αλλά δε φταίνε αυτοί… Αλλού γίνεται η ζημιά και εκεί πρέπει να γίνει η διείσδυση. Στο σύστημα-παιδεία, που εκείνο φροντίζει για την φρεσκάδα των μικρών φρούτων -δυστυχώς όχι πολύ καλά- … και έρχονται κι άλλα φρούτα και επόμενα και επόμενα… κι είναι φαύλος ο κύκλος! Η ζωή και η κοινή λογική, για τους περισσότερους, είναι το σύνολο των προκαταλήψεων που απέκτησαν μέχρι τα 18 τους χρόνια… Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μιλάνε για «φως», ενώ ταυτόχρονα πατάνε στα φανάρια τις διαβάσεις των πεζών για να φύγουν λυσσασμένοι πρώτοι. Είναι οι ίδιοι που δοξάζουν τη ζωή και την «ανάστασή» της και πέντε λεπτά αργότερα βιάζουν την ίδια τους τη ζωή και του παιδιού τους και του διπλανού τους με ένα τσιγαράκι.. στοιχεία απλής νοσηρής πραγματικότητας… Η συνταγή λοιπόν είναι η τσαχπίνικη διείσδυση στους καρπούς και το μπούκωμα αυτών με πλήθος βιβλίων. Όλων των ειδών και από όλες τις οπτικές γωνίες! Για τους υπόλοιπους, απόλυτους, παθιασμένους, «τυφλούς» σοφούς, ας μην τους ταράζουμε, συχνά η έλλειψη πολύπλευρης γνώσης οδηγεί το άτομο σε μίσος-οργή… Μία «προσευχή» λοιπόν για τους γύρω μας και στο χέρι μας μία ζωγραφιά… Κάποιος θα σου κλείσει το μάτι.

SpyrosTheodoratosΕπι τέλους ένας που λέει τα πράγματα χύμα και τσουβαλάτα και σε κάνει να του απαντήσεις το ίδιο χύμα και τσουβαλάτα.

Πόσο βλάκας και τυφλός μπορεί να είσαι που να μην μπορείς να διακρίνεις τον Θεό; Εγώ τον βλέπω, τον ακούω, του μιλάω, τον αγγίζω…. Αν δεν μπορείς εσύ δεν είναι δικό μου πρόβλημα…

Και δεν χρειάζεται να σου αποδείξω και τίποτα καθώς και εσύ δεν μπορείς να μου αποδείξεις την εξυπνάδα ή τη βλακεία σου. Αυτά γίνονται αντιληπτά από αυτά που γράφεις αλλά αυτά καθ εαυτά δεν μπορείς να τα αποδείξεις.

Παρ όλα αυτά με θεωρείς ηλίθιο που πιστεύω στην ύπαρξη Θεού, αγίου φωτός κλπ κλπ. Έτσι κι εγώ σε θεωρώ ένα βλαμμένο υποκείμενο που όχι μόνο δεν μπορείς να διακρίνεις αυτό που υπάρχει μπροστά στα μάτια σου αλλά κοροιδεύεις και βρίζεις και όσους το βλέπουν.

Περι αγίου φωτός. Έχω δει να ανάβει και εκτός Παναγίου τάφου εδώ στην Ελλάδα την ίδια ώρα που άναβε στο Ισραήλ. Θα το αμφισβητήσεις; Φυσικά και μπορείς. Αλλά εγώ το είδα… Εσύ; Πως μπορείς λοιπόν να αμφισβητείς αφού δεν ήσουν παρών; Μπορεί όμως και να μην το είδα. Είσαι σίγουρος οτι δεν μπορεί να έχει συμβεί κάπου στον πλανήτη εκτός Ισραήλ;

Με λίγα λόγια μας λες οτι είσαι πανταχού παρών και μπορείς να διαβεβαιώσεις οτι πουθενά στον πλανήτη δεν έγινε ή έγινε…. Τεράστιε είσαι θεός τελικά… Ο θεός της απόλυτης χαζομάρας και βλακείας…. Ο εξυπνάκιας που θεωρεί ζώα όσους δεν συμφωνούν μαζί του χωρίς ο ίδιος να είναι τέλειος….

Από την άλλη όπως φαίνεται, δεν έχεις πάει ποτέ στο Ισραήλ για να δεις πως βγαίνει αυτό το φως; Μιλάς για Zippo και άλλες παπαριές χωρίς ο ίδιος να έχεις πάει εκεί…

Δηλαδή μας λες οτι μέσα στο αεροπλάνο στη Μαλαισία υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός χωρίς να ήσουν μέσα….

Είσαι ή δεν είσαι βλαμμένος και παιζωξερόλας;

Δεν ξέρω τι είπε ο Einstein για το σύμπαν και τη βλακεία….

Εσύ όμως προσωπικά είσαι βλάκας μεγατόνων…

Δεν πιστεύω να παρεξηγείσαι…. Έτσι κι αλλιώς ο ηλίθιος είναι παχύδερμο δεν καταλαβαίνει…
grigoris861 Παλι καλα που υπαρχεις εσυ ο εξυπνος που εγραψες το αρθρο να μας
αφυπνησεις,Πωωω τι απατη ειναι αυτη με το φως και δεν το ειχα καταλαβει
νασαι καλα φιλε μου ανοιξες τα ματια.Τα στοιχεια που παραθετεις,για την
μη αγιοποιηση του φωτος μου κοψανε τη μιλια!Στοιχεια του τυπου- ειμαι
τοσο ξεροκεφαλος αρα ολα ειναι ψεματα!Αν δε γουσταρεις να πιστευεις
,δικαιωμα σου αλλα αφου τοποθετεισαι δημοσια,δειχνεις οτι ελεγχεσαι και
αγχωνεσαι που οι πιο πολλοι το πιστευουν και συ οχι.Κατι τυποι σαν εσενα
σταυρωσαν το ΧΡΙΣΤΟ. νασαι καλα.

EiriniΜια σάπια ψυχη με σαπιο μυαλό μιλάει?
Κρίμα μεγάλο που μπορούν να πάρουν βήμα τετοια άτομα και να εκφραστούν απαξιωτικά για τους υπόλοιπους. Με ποιο δικαίωμα? Μιλήσαμε ποτε εμεις για οσους δεν πιστεύουν με τέτοιο τρόπο? Ντροπή σου.

ΠΙΕΡΙΟΣ «Είσαι βλαμμένος παιδάκι μου;»
«Πραγματικά είναι να χάνεις κάθε ευγένεια όταν βρίσκεσαι μπροστά σε τόση δυσθεώρητη βλακεία…»
«Όχλος παντού, από απλούς πολίτες μέχρι εκλεγμένους βουλευτές που υπερασπίζονται (..) ένα κερί που καίγεται με το περίφημο άγιο φως!»
«Ο μέσος πολίτης έχει ευφυΐα σάπιου ακτινιδίου…»
«Εγώ για σένα το λέω… Αλλά τζάμπα τα λέω. Τα χω πει και σε φίλους και σε γνωστούς. Και τι γίνεται;»
Αυτά μεταξύ άλλων εμμετικών, γράφει ο «πολύς» «κύριος» -ομολογουμένως πολύ του πάει αυτή η προσφώνηση!- αρθρογράφος του ανωτέρω άρθρου Αντώνης Ανδρεάδης!..
Ας μου επιτραπεί, αφού τα λέει για μένα, να του απαντήσω:
Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα, ρε Κραγκιόζη, να ανακατεύεσαι στα δικά μου πιστεύω και να με αποκαλείς «βλαμμένο» και βλάκα και να προσβάλλεις βάναυσα τον Έλληνα πολίτη λέγοντάς του ότι έχει «ευφυΐα σάπιου ακτινιδίου» επειδή και μόνον ευλαβείται το άγιο φως;
Ξέρω ότι για έναν άθεο «ταλιμπάν» η Εβδομάδα των παθών είναι πραγματική εβδομάδα των παθών, αλλά δεν μπορείς να την υπομείνεις τουλάχιστον με αξιοπρέπεια χωρίς να ξερνάς όλο το βούρκο της καρδιάς σου στο διαδίκτυο;
Λίγη αξιοπρέπεια, ρε!!!
«Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου
όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις…»
(Κωνσταντίνος Καβάφης, «Όσο Μπορείς»)
Όσο αξιολύπητος κι αν είσαι,
ακόμα πιο αξιολύπητος γίνεσαι, όταν χάσεις
την αξιοπρέπειά σου..
Άντε καλή φώτιση από το άγιο φως!..

Theoδεν ειμαι ανθρωπος που θα ακουσει τις μαλακιες της εκκλησιας ομως δεν ειμαι ανθρωπος που θα συμφωνησει τμε τις δικες σου μαλακιες … αυτη τη στιγμη δειχνεις οτι εισαι πολυ χειροτερος απο τους παπαδες ! τι θελεις να μας πεις με αυτο αρθρο? δεν μπορω να καταλαβω εισαι γτπ … αυτο ειναι προσωπικη σου αποψη και στ αρχιδια μας τι πιστευεις και να την κρατας για τον εαυτο σου και αυτα που γραφεις για ρεζιλικια και μαλακιες που τα ειδες ποιος τα γραφει και ποια λεφτα ρε τουβλο ? μην ξεχνας οτι ειναι ενα εθιμο

DrivaElenaΟρίστε… τι κατάλαβες τώρα, τάραξες τα ακτινίδια! Δυστυχώς λίγοι θα βλέπουν στην ζωγραφιά σου τον βόα και όχι ένα καπέλο… Αλλά δε φταίνε αυτοί… Αλλού γίνεται η ζημιά και εκεί πρέπει να γίνει η διείσδυση. Στο σύστημα-παιδεία, που εκείνο φροντίζει για την φρεσκάδα των μικρών φρούτων -δυστυχώς όχι πολύ καλά- … και έρχονται κι άλλα φρούτα και επόμενα και επόμενα… κι είναι φαύλος ο κύκλος! Η ζωή και η κοινή λογική, για τους περισσότερους, είναι το σύνολο των προκαταλήψεων που απέκτησαν μέχρι τα 18 τους χρόνια… Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μιλάνε για «φως», ενώ ταυτόχρονα πατάνε στα φανάρια τις διαβάσεις των πεζών για να φύγουν λυσσασμένοι πρώτοι. Είναι οι ίδιοι που δοξάζουν τη ζωή και την «ανάστασή» της και πέντε λεπτά αργότερα βιάζουν την ίδια τους τη ζωή και του παιδιού τους και του διπλανού τους με ένα τσιγαράκι.. στοιχεία απλής νοσηρής πραγματικότητας… Η συνταγή λοιπόν είναι η τσαχπίνικη διείσδυση στους καρπούς και το μπούκωμα αυτών με πλήθος βιβλίων. Όλων των ειδών και από όλες τις οπτικές γωνίες! Για τους υπόλοιπους, απόλυτους, παθιασμένους, «τυφλούς» σοφούς, ας μην τους ταράζουμε, συχνά η έλλειψη πολύπλευρης γνώσης οδηγεί το άτομο σε μίσος-οργή… Μία «προσευχή» λοιπόν για τους γύρω μας και στο χέρι μας μία ζωγραφιά… Κάποιος θα σου κλείσει το μάτι.

Μιχ αλης 1ον) Ναι, έχετε ενοχλήσει. Μόλις πω σε δημόσιο χώρο ότι είμαι άθεος με κοιτάνε λες και είμαι ο χειρότερος εγκληματίας. Άλλοι με βρίζουν και με λένε αντίχριστο. Μιλάμε για άτομα που δεν έχουν διαβάσει τα «ιερά» βιβλία της πίστης τους αλλά παρόλα αυτά νομίζουν πως μπορούν να χλευάζουν τους άθεους οι οποίοι σε αντίθεση με αυτούς τα έχουν διαβάσει! Ειρωνεία…
2ον) Αν ήξερες ότι ένας γνωστός σου έχει ένα φανταστικό φίλο στον οποίο όχι μόνο μιλάει, αλλά ακόμα προσεύχεται και τον θεωρεί δημιουργό του σύμπαντος και θεό, τότε τι θα έκανες? Είτε θα τον κοροϊδευες, είτε θα τον πήγαινες σε ψυχολόγο να μιλήσει για αυτό το θέμα. Έτσι σας βλέπουμε λοιπόν. Και μη μου πεις πως δεν είστε έτσι. Γιατί όταν κάποιος έχει ένα φανταστικό φίλο τον θεωρούν τρελό, ενώ όταν τον έχουν πολλοί γίνεται θρησκεία?

AletrasPanagiotisΚωλύομαι να βγάλω χολή στο αρθρογράφο,μόνο και μόνο γιατί έχω αμφιβολίες για το IQ του.Με έκανες και γέλασα.Να μη πω καλη ανασταση λοιπον.Καλη επαναστασή μήπως;Καλό αρνάκι αύριο γιατί όσο να ναι θα τον τσιμπήσεις κι εσύ τον μεζέ σου.

 

 

 

Advertisements

12 Σχόλια

 1. Zack Patinios said,

  Απρίλιος 21, 2014 στις 5:50 μμ

  Kosta mou parakalo min prosvalleis tous simbatriotes mou tous Zulu.Pistevo oti ehoun parapano mialo apo tous dikous sou simbatriotes.

  • patinios said,

   Απρίλιος 21, 2014 στις 6:03 μμ

   Θειε μου καλέ από την μακρινή νότια Αφρική και συμπατριώτη των Zulu χρόνια καλά εύχομαι σε όλους σας . δεν ασθμάνομε ότι προσέβαλα κανένα γιατί απλά παράθεσα μερικές σκέψεις που έκανα με αφορμή αυτό που είπε ο Martin Luther King και την επιβεβαίωση του μέσα από αυτό που διάβασα και αναδημοσίεψα

   Υ.Γ συμφωνώ ότι αποδείξαμε πολλές φόρες σε αυτό τον τόπο πως έχουμε λιγότερο μυαλό από πολλούς όχι μόνο από τους ζουλού

 2. Δεσποσύνη said,

  Απρίλιος 22, 2014 στις 7:25 πμ

  εν για αυτό που εσταμάτησα να θκιεβάζω ονλαιν εφημερίδες με σχόλια. εν αποκαρδιωτικό

  • patinios said,

   Απρίλιος 22, 2014 στις 7:47 μμ

   Εγώ είμαι συνεχισμένος και πραγματικά με προβληματίζει πολλά αυτή η κουβέντα που είπε ο Martin Luther King «Για να κάνεις εχθρούς δεν χρειάζεται να κηρύξεις τον πόλεμο αρκεί να πεις ανοικτά αυτό που σκάφτεσαι.» αλλά άμα πω να σιωπήσω σκεφτομε το ποίημα του Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς!

   • Δεσποσύνη said,

    Απρίλιος 23, 2014 στις 9:11 πμ

    το καθένα έσιει την ώρα του, τζιαι η σιωπή τζιαι τα λόγια.

    εννα επανέλθω

 3. osr said,

  Απρίλιος 23, 2014 στις 6:59 μμ

  όταν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ έλεγε αυτά φυσικά και δεν εννοούσε απλά να γράφεις μες τα fb ή στα μπλοκ που είτε τα γράψεις είτε όχι δεν δημιουργείς εχθρούς αλλά «εχθρούς» στον φανταστικό σου κόσμο τους οποίους πολεμάς μόνο στο μυαλό σου και πάλι

  δε νομίζω ότι επειδή θα γράψεις κάτι δαμέ ή οπουδήποτε αλλού θα δημιουργήσεις εχθρούς απλά θα έρτουν άλλοι που απλά γράφουν κουβεντούες και θα γράψουν τζαι τζείνοι τα δικά τους

  ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ που στήριξε με πράξεις την πολιτική ανυπακοή της Ρόζα Παρκς πλήρωσε με την ζωή του αυτά που έπραττε και έλεγε στην αληθινή ζωή τζαι όι επειδή του την εππέσαν κάποιο αθκιασεροί στο fb

  • patinios said,

   Απρίλιος 23, 2014 στις 9:13 μμ

   Καλησπέρα φίλε όταν ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ έλεγε αυτα δεν υπήρχε fb ή μπλοκ . Θα διαφωνήσω λίγο ότι οταν γράφεις μες τα fb ή στα μπλοκ δεν δημιουργείς εχθρούς αλλά “εχθρούς” στον φανταστικό σου κοσμο γιατί οργανοθηκαν μέχρι και εξεγέρσεις μεσα απο τα μεσα κοινονηκης δηκτιοσης . Το εν λόγο άρθρο και τα «εχθρηκα σχόλια» που ηταν αφορμη να το συνδιασω με την κουβέντα Μαρτιν Λ Κινγκ το βρήκα σε μια ιστοσελίδα (εβαλα και το λινγ ) . Τα λογια αν δεν σηνοδεβονται με πράξεις μενουν κενά περιεχομενου. Ειληκρηνα σου ευχομε Καλη επιτυχία στη δικήσου πολιτική ανηπακοη

 4. osr said,

  Απρίλιος 23, 2014 στις 9:16 μμ

  φίλε είχαμε ξανά την ίδια κουβέντα και πιο παλιά και το αποτέλεσμα ήταν να έλθεις με τα παιδιά σου σε μια πολύ σημαντική διαμαρτυρία!

  Η φυσική παρουσία του καθενός σε μια ουσιαστική πράξη αλληλεγγύης είναι απαραίτητη και επειδή ξέρω ότι είσαι ειλικρινής με τις ευχές σου για επιτυχία, απλά θα σου πω ότι επιτυχία για μένα είναι να συμμετάσχεις και συ σε αυτή και η ίδια σου η παρουσία είναι πολύ σημαντική

  • patinios said,

   Απρίλιος 23, 2014 στις 9:27 μμ

   🙂 ήμουν σίγουρος οτι θα το έλεγες (για την ανάγκη φυσικης παρουσιας) έχεις απόλυτο δίκαιο οτι χριαζετε η φυσική παρουσία . Τρεχουμε να προλαβουμε οτι μπορούμε ρε φιλε και χάνουμε πολλα πραγματα διστιχως

 5. osr said,

  Απρίλιος 23, 2014 στις 9:45 μμ

  φίλε είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται και είναι μια απίστευτη ευκαιρία να αλλάξει πραγματικά η ζωή μας κυριολεκτικά

  και μιλώ για πρακτικά πράγματα και όχι αερολογίες και μεγαλοστομίες

  ήδη έχουν γίνει αρκετά οργανωτικά βήματα αλλά και ο καθένας φίλε πρέπει να συνεισφέρει όπως μπορεί

  το πιο απλό είναι η ίδια η φυσική παρουσία στο δικαστήριο λευκωσίας πχ στις 12 μαίου 2014 ώρα 8,30 ή υπογραφή του εντύπου και γενικά συμπαράστασης

 6. osr said,

  Απρίλιος 24, 2014 στις 6:20 πμ

  ok ρε κώστα μου νασαι καλά


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: